Vins d'Agulla

 

—Primer celler en l'elaboració del vi d'Agulla a Espanya—

El 1942, Bodegues Pinord va ser pionera convertint-se en el primer celler elaborador de Vins d’Agulla a Espanya.

Les fines bombolles que desprenen els vins d’agulla procedeixen d’una fermentació natural i dels sucres
residuals del raïm, un fet que li atorgen unes característiques especials de fruitositat. Alhora, són vins de paladar lleuger i sumptuós, que els converteixen en idonis per a consumir-los en qualsevol moment del dia.

Els nostres primers vins de Agulla van ser la família dels Reynal, anys més tard Pinord va elaborar la família de la Nansa, elaborats amb varietats diferents i, més recentment, el Moscato Mediterrani, un vi més dolç, ideal per a l’aperitiu.

 
VINOSDEAGUJA_REYNAL_LA NANSA_PINORD 2VINOSDEAGUJA_REYNAL_PINORD 1VINOSDEAGUJA_REYNAL_PINORD 3VINOSDEAGUJA_REYNAL_PINORD 5

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

 

Registra't al Club Pinord

Pista: la vostra contrasenya és recomanable que sia almenys de 7 caràcters. Per a fer-la més robusta, feu servir lletres majúscules i minúscules, nombres i signes com ara ! " ? $ % ^ & ).

Indicador de robustesa
close

Identifica't al Club Pinord

Registra't | Heu perdut la contrasenya?

close