Agricultura ecològica i biodinàmica

Quan s’incorpora al Celler Joan Josep Tetas, actual director, es continua incrementat la producció i expandint el mercat, alhora que es converteix en pioner d’una filosofia llavors poc coneguda: l’agricultura ecològica.

A poc a poc, algunes de les vinyes de Pinord del Penedès, El Serral i Muntanyans, es van transformant en cultius ecològics, amb un doble convenciment: cal transmetre a les generacions futures un entorn natural millor que el que hem rebut i, que el respecte a la terra és també la millor manera d’aconseguir uns vins amb personalitat i únics.

En l’última dècada, Pinord ha realitzat una aposta rigorosa a Mas Blanc, al Priorat, donant un pas més en aquesta direcció: l’agricultura ecològica biodinàmica. En aquest sentit, Pinord ha estat la primera bodega espanyola en obtenir la certificació internacional Demeter.

Ara, ja són 15 els vins ecològics que té Pinord en el mercat i, per a Joan Josep Tetas “és un repte ferm que es continuarà ampliant amb el temps”.

 
Agricultura Ecologica_Biodinamica_Pinord 1Bodegues Pinord, Mas Blanc D.O.Q. PrioratAgricultura Ecologica_Biodinamica_Pinord 3
—Primera bodega d’elaboració ecològica-biodinàmica certificada—

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

 

Registra't al Club Pinord

Pista: la vostra contrasenya és recomanable que sia almenys de 7 caràcters. Per a fer-la més robusta, feu servir lletres majúscules i minúscules, nombres i signes com ara ! " ? $ % ^ & ).

Indicador de robustesa
close

Identifica't al Club Pinord

Registra't | Heu perdut la contrasenya?

close